Bildbomb

Tänkte slänga in lite bilder ifrån den senaste tiden då det var ett tag sen jag skrev någonting här. 

Nyår:

Mitt nyår blev verkligen över förväntan, jag trippade nästan omedvetet på tå för att jag var i ett sådant lyckorus och bara väntade på vad som skulle kunna lyckas att gå fel. Men ingenting gjorde det och hela kvällen och natten blev verkligen så himla lyckad med några utav de viktigaste människorna i mitt liv. Den kvällen kan jag fortfarande leva på. 


En tvårätters på Akropolis med min soulie innan hon åkte tillbaka till Stockholm. Jag önskar verkligen att hon kunde vara här hela tiden för det finns nog ingen som förstår mig på samma sätt som denna psycho bitch, haha. Tur att hon inte är så långt borta.❤️




En natt på ett spa-hotell i Tällberg med min fina familj. Det var så mysigt och behövligt att spendera dessa 24 timmarna med några av de som jag älskar mest i den här världen och jag uppskattade verkligen att få vara där med dom. En så mysig julklapp från min fina moster. 


Några bilder av vardagliga ting som jag ägnat mig åt de senaste veckorna. Det har varit ett par rackarns bra veckor, dom här senaste. Jag hoppas på att det fortsätter så.