150226

Min kropp är helt slut.
Slutade jobba 13 idag så då gick jag direkt ner och körde ett hårt benpass på gymmet. Det känns nu kan jag lova, så att dansa i klackar på lördag kommer förmodligen vara en utmaning. 

Resterande tid av den här dagen har jag spenderat på att laga mat och tvätta. Men det är så värt det nu när jag bäddar ner mig nyduschad i nytvättade lakan och vet att jag har matlåda imorgon. Tänkte försöka städa imorgon förmiddag, wish me luck för det kommer garanterat behövas. Känner hur stressen kryper under huden redan nu. 

När jag var färdig med allt så tittade Simon förbi. Vi tittade på PLL och snackade en massa skit. Vilket var behövligt. Något annat som var behövligt var ett par skrattanfall och även det fick man ikväll, ibland är livet ganska okej ändå. 

Nu ska jag försöka sova, längtar efter att få sova ut imorgon. 


En annan sak som gör mig glad är att min träning börjar ge resultat. Ibland tänker jag på hur fit jag skulle vara om jag åt nyttigt. Men sen kommer jag på att jag älskar billys och chips alldeles för mycket för att släppa taget. Så aldrig i livet. Men med vilja och engagemang så får man lite resultat ändå, så det så:


Natti