Monday

Och på ett ögonblick så var årets tråkigaste och mest deprimerande månad över. Men jag måste säga att den varit förvånansvärt bra i år om man ska jämföra med hur jag brukar känna mig, det tackar jag för. Jag brukar liksom vilja gå i idé vid den här årstiden. 

I fredags så var de först bara jag och tjejerna hemma hos mig där vi drack vin, dansade och lyssnade på musik. Senare så trillade det in lite fler folk och vi förfestade ganska ordentligt innan vi började röra oss mot krogen. Men det var så roligt, I'm blessed över att ha de människorna jag har i mitt liv, så bra är dem. På Harrys tittade vi/jag på Labyrint och sedan så gick jag hem rätt tidigt, det blev lite vingligt emot slutet. 

På lördagmorgon när vi vaknade så hade jag sjukt ont i min axel då den varit överansträngd och jag hade slängt med den hela kvällen. Men jag tror att vi låg och halvsov fram tills typ klockan var 1 nästan och då släppte det lite, vilket var tur eftersom jag senare blev inringd för att jobba då det kört ihop sig totalt, men det gick bra. På kvällen så blev det filmmys hemma hos Adam, vilket passade mig perfekt då jag hade ganska ont igen. 

Gud, det kändes verkligen som att den här helgen sprang förbi och jag tror att jag sovit mestadels av tiden, känns det som. Men det har varit jätteskönt att typ göra ingenting annat än att mysa resterande tiden som var kvar efter i fredags. Det måste vara det bästa med den här årstiden, den är till för att mysa. 


❤️❤️❤️